UPH Extended - UPH Academy
UPH Academy logo

Anläggning & omgivning

UPH Academy erbjuder helt unika omgivningar. Vackra vyer och moderna lokaler.

Vad är UPH Extended?

Vårt mål är att alla som kommer hit ska få en upplevelse man vill dela med sig av, ovasett om man är kund på veterinärkliniken eller om man spelar padel. Elev, kund eller gäst spelar ingen roll – vår personal och miljön kommer ge dig en wow-känsla.

Start i augusti!

Extreme paintball

Paintball är en häftig upplevelse! Känn adrenalinet pumpa när skotten flyger förbi huvudet i 90m/s! Segra eller besegras genom att träffa motståndaren eller bli träffad!

Start i augusti!

Gelball

Årets roligaste kalas! Det perfekta alternativet till paintball, passar de som ännu inte har åldern inne för paintball eller för de som helt enkelt gillar Gelball bättre!

Padel

Här spelar du padel i fantastisk miljö på fina banor med loungearea. Banorna är nybyggda sommaren 2020. Det finns racket att hyra och bollar att köpa. Banorna bokas via Matchi.

Gym & PT

Vad vore en sportanläggning utan en grym PT och ett modernt gym? Boka tid hos Ann-Sophie och få ett komplett träningsupplägg eller kostschema.

Boende

Vi erbjuder fräscha två bädds lägenheter med kök och dusch/ toalett. Ljust inredda med en stor hästhage som utanför fönstret. En upplevelse för den natur- eller sportintresserade.

Studentcitat

“Jag känner att jag går härifrån som en lite bättre människa, med mängder av nya verktyg för min framtida karriär”

Equiopatelev