Hundutbildningar | UPH Academy
UPH Academy logo

Våra hund-utbildningar

UPH står för kvalitetssäkrande av terapeuter inom hundutbildning.  Våra hundutbildningar kan samläsas om du önskar arbeta med friskvård och rehabilitering på hund.

Kommande utbildningar!

UPH Canineopat ®

En omfattande utbildning där du blir rehabiliteringsterapeut på hund och Djurvårdare på nivå 2. Du lär dig omfattande anatomi, biomekanik, sjukdomslära och rehabilitering.

Friskvårdskonsulent

I denna breda utbildning blir du Djurvårdare på utökad nivå 2 samt lär dig förebyggande vård som träningslära och massage för hund. I denna utbildning ingår även akupunktur för hund.

Akupunktur

Grundkurs i akupunktur på hund. En utbildning som är en vidareutbildning för den som har goda kunskaper i anatomi och fysiologi. Denna utbildning ger dig ytterligare ett verktyg för att kunna hjälpa hunden.

Djurvårdare

En mer generell inriktning där du blir Djurvårdare på utökad nivå 2. Här läser du både häst och smådjur utan inriktning på friskvård och rehabilitering.

Har du frågor?

Ansökningsprocessen

Du ansöker enkelt via vårt formulär och blir därefter uppringd för muntlig genomgång. Därefter börjar din resa till ett nytt yrke.

FAQ

När man ska göra ett nytt yrkesval i livet så uppstår det många frågor. Läs våra vanligaste frågeställningar från blivande elever.

Finansiering

Vi samarbetar med Human Finans som erbjuder våra elever 24 månaders räntefri betalning per termin.